Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 56
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Наукове обґрунтування ролі системи "NEApectin–Ca2+" у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції | Степанова, Тетяна Михайлівна |
2015 | Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами | Кондратюк, Наталія Вячеславівна |
2015 | Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів | Калакура, Марія Михайлівна; Щирська, Оксана Володимирівна |
2015 | Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці | Атанасова, Віта Вікторівна |
2015 | Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв | Пенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна |
2015 | Biological value of boiled sausage with blood colouring agent | Kolesnyk, Tatiana; Kolesnyk, Alina |
2015 | Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту | Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Галич, Анна Олександрівна |
2015 | Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв | Одарченко, Микола Семенович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Бобирєва, Анастасія Андріївна |
2015 | Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці | Самохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
2015 | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів | Ястреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру | Одарченко, Андрій Миколайович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна |
2015 | Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів | Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2015 | Визначення параметрів гострої токсичності біологічно активної добавки "Сивоселен Плюс" | Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна |
2015 | Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Головко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Рогова, Алла Леонідівна |
2015 | Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої | Постнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Василець, Інна Валеріївна |
2015 | Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля | Токолов, Юрій Іванович; Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Домніч, Микола Іванович |
2015 | Розрахунок полів швидкостей у циліндричному апараті із зустрічними закрученими потоками на основі експериментальних даних | Якуба, Олександр Родіонович; Савченко-Перерва, Марина Юріївна |
2015 | Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення | Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Мельник, Костянтин Григорович |
2015 | До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання | Захаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна |
2015 | Моделювання розповсюдження теплових променів від сегментних рефлекторів | Тормосов, Юрій Михайлович; Саєнко, Сергій Юрійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 56