Випуск 1 (21) : [56] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 56
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Наукове обґрунтування ролі системи "NEApectin–Ca2+" у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукціїСтепанова, Тетяна Михайлівна
2015Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмамиКондратюк, Наталія Вячеславівна
2015Перспективи покращення біологічної цінності нових виробівКалакура, Марія Михайлівна; Щирська, Оксана Володимирівна
2015Технологія пюреподібних страв на основі сочевиціАтанасова, Віта Вікторівна
2015Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоївПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна
2015Biological value of boiled sausage with blood colouring agentKolesnyk, Tatiana; Kolesnyk, Alina
2015Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амарантуКучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Галич, Анна Олександрівна
2015Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоївОдарченко, Микола Семенович; Карпенко, Зінаїда Павлівна; Сергієнко, Аліна Олександрівна; Бобирєва, Анастасія Андріївна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2015Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2015Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіруОдарченко, Андрій Миколайович; Гасай, Євгенія Леонідівна; Карпенко, Зінаїда Павлівна
2015Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробівКрутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Захаренко, Віталій Олександрович; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Визначення параметрів гострої токсичності біологічно активної добавки "Сивоселен Плюс"Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Головко, Микола Павлович; Роговий, Іван Станіславович; Рогова, Алла Леонідівна
2015Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2015Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуляТоколов, Юрій Іванович; Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Домніч, Микола Іванович
2015Розрахунок полів швидкостей у циліндричному апараті із зустрічними закрученими потоками на основі експериментальних данихЯкуба, Олександр Родіонович; Савченко-Перерва, Марина Юріївна
2015Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформленняТерешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Мельник, Костянтин Григорович
2015До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагріванняЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна
2015Моделювання розповсюдження теплових променів від сегментних рефлекторівТормосов, Юрій Михайлович; Саєнко, Сергій Юрійович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 56