Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [50] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тістаШаніна, О. М.; Алексенко, В. О.
2014Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшникаКовтун, А. В.; Коваль, О. А.; Галінська, О. С.
2014Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зеренТерлецька, О. М.; Павлюченко, О. С.; Фурманова, Ю. П.
2014Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тістаСтрілець, І. П.; Корецька, І. П.
2014Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового кремуКамбулова, Ю. В.; Соколовська, І. О.; Семененко, О.
2014Реологические свойства блинчикового теста с овощными порошкамиНемирич, А. В.; Гавриш, А. В.; Ищенко, Т. И.; Евлаш, В. В.; Тарасенко, Т. А.
2014Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіЗадорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2014Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентамиШаповаленко, О. І.; Євтушенко, О. О.; Улянич, І. Ф.
2014Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіОбозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2014Магнитная обработка воды в пищевой промышленностиБоровикова, Н. А.; Фефелов, А. А.; Попова, В. Н.; Григоренко, С. А.
2014Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировиниБідюк, Д. О.; Шакула, О. О.; Коваленко, А. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2014Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В.
2014Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавкамиШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2014Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тістаШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.
2014Обгрунтування процесу сушіння макаронних виробів з білковими добавками та ферментом трансглютаміназаШаніна, О. М.; Звєрєв, В. О.; Теймурова, А. Т.
2014Виброцентробежная сепарация на конических ситах с малым углом конусностиФалько, А. Л.
2014Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырьяПоперечный, А. Н.; Курьянов, К. В.
2014Теоретические предпосылки ик-нагрева плодовых косточекПоперечный, А. Н.; Жданов, И. В.; Миронова, Н. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50