Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31016
Title: Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами
Other Titles: Экструзионная обработка ячменя с нетрадиционными компонентами
Barley extrusion with non-traditional raw components
Authors: Шаповаленко, О. І.
Євтушенко, О. О.
Улянич, І. Ф.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шаповаленко О. І. , Євтушенко О. О. , Улянич І. Ф. Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 292-296
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю
Исследования посвящены изучению возможности использования моркови и свеклы для получения кормовой продукции. Результаты проведенных исследований показали, что замена определенного количества ячменя на морковь и свеклу позволяет получить кормовую продукцию с низкой себестоимостью
Research focuses on the study of the possibility of using carrot and beet for the preparation of fodder products. The results of these studies showed that the replacement of a certain amount of barley in the carrot and beet can get fodder products low cost
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31016
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_45.pdf207.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.