Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31021
Title: Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зерен
Other Titles: Технология восточных сладостей с использованием «лёгких» гречневых зерен
Technology of oriental sweets with using of "light" buckwheat grains
Authors: Терлецька, О. М.
Павлюченко, О. С.
Фурманова, Ю. П.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Терлецька О. М. , Павлюченко О. С. , Фурманова Ю. П. Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зерен. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 325-334
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: У статті досліджено хімічний склад та біологічну цінність зерна гречки. Обґрунтовано оптимальні параметри отримання «легких» гречаних зерен для виробництва грильяжу. Встановлено оптимальне співвідношення карамельного сиропу та «легких» гречаних зерен при виробництві грильяжу
В статье исследован химический состав и биологическая ценность зерна гречихи. Обоснованы оптимальные параметры получения «лёгких» гречневых зерен для производства грильяжа. Установлено оптимальное соотношение карамельного сиропа и «лёгких» гречневых зерен при производстве грильяжа
The article is concerned with the chemical composition and biological value of grain buckwheat. It is justified optimal parameters of obtaining the "lungs" of buckwheat grains. The optimal ratio of caramel syrup and "lungs" of grain in the manufacture of roasting is determined
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31021
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_50.pdf268.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.