Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014
Title: Магнитная обработка воды в пищевой промышленности
Other Titles: Магнітна обробка води в харчової промисловості
Magnetic water treatment in food industry
Authors: Боровикова, Н. А.
Фефелов, А. А.
Попова, В. Н.
Григоренко, С. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Боровикова Н. А. , Фефелов А. А. , Попова В. Н. , Григоренко С. А. Магнитная обработка воды в пищевой промышленности. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 281-286
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В статье предложено использование магнитных полей для улучшения технологических показателей воды в различных технологиях пищевой промышленности
У статті запропоновано використання магнітних полів для покращення технологічних показників води в різних технологіях харчової промисловості
The paper proposes the use of magnetic fields to improve the technological parameters of water in various food processing technologies
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_43.pdf366.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.