Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31020
Title: Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста
Other Titles: Влияние модифицированых крахмалов на клейковинный комплекс теста
Effect of modifying starches gluten complex test
Authors: Стрілець, І. П.
Корецька, І. П.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Стрілець І. П. , Корецька І. П. Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 320-325
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В статті показані результати досліджень по вивченню впливу модифікованих крохмалів на якісні показники клейковинного комплексу. Проаналізовано та зроблено висновки щодо природи даних змін
В статье показаны результаты исследований по изучению влияния модифицированных крахмалов на качественные показатели клейковинного комплекса. Проанализированы и сделаны объяснения причин этих изменений
The paper shows the results of studies on the effect of modified starches on quality indicators gluten complex. Analyzed and made explanation for these changes
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31020
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_49.pdf253.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.