Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 50
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста | Шаніна, О. М.; Алексенко, В. О. |
2014 | Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника | Ковтун, А. В.; Коваль, О. А.; Галінська, О. С. |
2014 | Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зерен | Терлецька, О. М.; Павлюченко, О. С.; Фурманова, Ю. П. |
2014 | Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста | Стрілець, І. П.; Корецька, І. П. |
2014 | Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему | Камбулова, Ю. В.; Соколовська, І. О.; Семененко, О. |
2014 | Реологические свойства блинчикового теста с овощными порошками | Немирич, А. В.; Гавриш, А. В.; Ищенко, Т. И.; Евлаш, В. В.; Тарасенко, Т. А. |
2014 | Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві | Задорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2014 | Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами | Шаповаленко, О. І.; Євтушенко, О. О.; Улянич, І. Ф. |
2014 | Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані | Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В. |
2014 | Магнитная обработка воды в пищевой промышленности | Боровикова, Н. А.; Фефелов, А. А.; Попова, В. Н.; Григоренко, С. А. |
2014 | Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини | Бідюк, Д. О.; Шакула, О. О.; Коваленко, А. В. |
2014 | Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного | Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В. |
2014 | Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності | Фоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О. |
2014 | Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В. |
2014 | Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В. |
2014 | Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л. |
2014 | Обгрунтування процесу сушіння макаронних виробів з білковими добавками та ферментом трансглютаміназа | Шаніна, О. М.; Звєрєв, В. О.; Теймурова, А. Т. |
2014 | Виброцентробежная сепарация на конических ситах с малым углом конусности | Фалько, А. Л. |
2014 | Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырья | Поперечный, А. Н.; Курьянов, К. В. |
2014 | Теоретические предпосылки ик-нагрева плодовых косточек | Поперечный, А. Н.; Жданов, И. В.; Миронова, Н. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 50