Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [50] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 50
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тістаШаніна, О. М.; Алексенко, В. О.
2014Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшникаКовтун, А. В.; Коваль, О. А.; Галінська, О. С.
2014Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зеренТерлецька, О. М.; Павлюченко, О. С.; Фурманова, Ю. П.
2014Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тістаСтрілець, І. П.; Корецька, І. П.
2014Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового кремуКамбулова, Ю. В.; Соколовська, І. О.; Семененко, О.
2014Реологические свойства блинчикового теста с овощными порошкамиНемирич, А. В.; Гавриш, А. В.; Ищенко, Т. И.; Евлаш, В. В.; Тарасенко, Т. А.
2014Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіЗадорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2014Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентамиШаповаленко, О. І.; Євтушенко, О. О.; Улянич, І. Ф.
2014Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіОбозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2014Магнитная обработка воды в пищевой промышленностиБоровикова, Н. А.; Фефелов, А. А.; Попова, В. Н.; Григоренко, С. А.
2014Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировиниБідюк, Д. О.; Шакула, О. О.; Коваленко, А. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2014Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В.
2014Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавкамиШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2014Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тістаШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.
2014Обгрунтування процесу сушіння макаронних виробів з білковими добавками та ферментом трансглютаміназаШаніна, О. М.; Звєрєв, В. О.; Теймурова, А. Т.
2014Виброцентробежная сепарация на конических ситах с малым углом конусностиФалько, А. Л.
2014Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырьяПоперечный, А. Н.; Курьянов, К. В.
2014Теоретические предпосылки ик-нагрева плодовых косточекПоперечный, А. Н.; Жданов, И. В.; Миронова, Н. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 50