Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [158] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 158
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014-05-22Математичне моделювання композитних конструкцій у харчовій промисловостіУгрімов, С. В.; Куценко, В. А.; Лебединець, І. В.
2014-05-22Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукціїМихайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С.
2014-05-22Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праціСесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2014-05-22Корегування рН м’яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої водиПронькіна, К. В.; Клименко, Г. О.
2014-05-22До питання якості борошняних кондитерських виробівПолякова, А. В.; Горяйнова, Ю. А.
2014-05-22Неконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьомуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.; Летута, Т. М.
2014-05-22Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловостіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.
2014-05-22Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктівОдарченко, А. М.; Карпенко, З. П.
2014-05-22Електрофізичні властивості рідких фаз, виділених із рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2014-05-22Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодомОдарченко, А. М.; Бабіч, А. О.; Запорожець, Н. Г.
2014-05-22Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберіганняОвсянникова, Л. К.; Євдокимова, Г. Й.; Калаянова, В. В.
2014-05-22Метаногенез осадка сточных вод виноделияКрусир, Г. В.; Соколова, И. Ф.
2014-05-22Определение опасных факторов технологии слоеных изделийКондратенко, И. П.
2014-05-22Формування якості напівфабрикатів із овочевої сировини під час виробництваКарбівнича, Т. В.
2014-05-22Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництваГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.
2014-05-22Нові підходи до тілесноорієнтованих кріопрактик у санаторно-курортній та оздоровчій сферахВолошин, П. В.; Дирявий, С. Б.
2014-05-22Характеристика та властивості талої водиАгафонова, Ю. Ю.; Бабіч, А. О.; Гончарова, Ю. М.
2014-05-22Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировиниЯнчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.; Бударіна, А. І.
2014-05-22Корозійна поведінка алюмінієвих сплавів у водних розчинах аміноспиртівСамойленко, С. О.
2014-05-22Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепаруванняРижкова, Т. М.; Іванов, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 158