Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 158
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014-05-22 | Математичне моделювання композитних конструкцій у харчовій промисловості | Угрімов, С. В.; Куценко, В. А.; Лебединець, І. В. |
2014-05-22 | Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції | Михайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С. |
2014-05-22 | Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праці | Сесь, А. М.; Піддубний, В. В. |
2014-05-22 | Корегування рН м’яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої води | Пронькіна, К. В.; Клименко, Г. О. |
2014-05-22 | До питання якості борошняних кондитерських виробів | Полякова, А. В.; Горяйнова, Ю. А. |
2014-05-22 | Неконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьому | Ольховська, В. С.; Янчева, М. О.; Летута, Т. М. |
2014-05-22 | Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості | Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г. |
2014-05-22 | Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктів | Одарченко, А. М.; Карпенко, З. П. |
2014-05-22 | Електрофізичні властивості рідких фаз, виділених із рибної сировини | Одарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л. |
2014-05-22 | Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодом | Одарченко, А. М.; Бабіч, А. О.; Запорожець, Н. Г. |
2014-05-22 | Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання | Овсянникова, Л. К.; Євдокимова, Г. Й.; Калаянова, В. В. |
2014-05-22 | Метаногенез осадка сточных вод виноделия | Крусир, Г. В.; Соколова, И. Ф. |
2014-05-22 | Определение опасных факторов технологии слоеных изделий | Кондратенко, И. П. |
2014-05-22 | Формування якості напівфабрикатів із овочевої сировини під час виробництва | Карбівнича, Т. В. |
2014-05-22 | Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництва | Гусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М. |
2014-05-22 | Нові підходи до тілесноорієнтованих кріопрактик у санаторно-курортній та оздоровчій сферах | Волошин, П. В.; Дирявий, С. Б. |
2014-05-22 | Характеристика та властивості талої води | Агафонова, Ю. Ю.; Бабіч, А. О.; Гончарова, Ю. М. |
2014-05-22 | Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини | Янчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.; Бударіна, А. І. |
2014-05-22 | Корозійна поведінка алюмінієвих сплавів у водних розчинах аміноспиртів | Самойленко, С. О. |
2014-05-22 | Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування | Рижкова, Т. М.; Іванов, С. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 158