Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33707
Title: До питання якості борошняних кондитерських виробів
Authors: Полякова, А. В.
Горяйнова, Ю. А.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Полякова А. В., Горяйнова Ю. А. До питання якості борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 322-323
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33707
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-322-323.pdf184.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.