Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33710
Title: | Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції |
Authors: | Михайлик, В. І. Сподар, К. В. Купрікова, К. С. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Михайлик В. І., Сподар К. В., Купрікова К. С. Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 328-329 |
Series/Report no.: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33710 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-328-329.pdf | 245.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.