Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33710
Title: Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції
Authors: Михайлик, В. І.
Сподар, К. В.
Купрікова, К. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Михайлик В. І., Сподар К. В., Купрікова К. С. Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 328-329
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33710
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-328-329.pdf245.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.