Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33705
Title: Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості
Authors: Одарченко, М. С.
Соколова, Є. Б.
Абабова, А. Г.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко М. С., Соколова Є. Б., Абабова А. Г. Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 318-319
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33705
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-318-319.pdf198.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.