Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33705
Title: | Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості |
Authors: | Одарченко, М. С. Соколова, Є. Б. Абабова, А. Г. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Одарченко М. С., Соколова Є. Б., Абабова А. Г. Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 318-319 |
Series/Report no.: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33705 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-318-319.pdf | 198.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.