Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [158] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 158
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Установка для зневоднення рослинної сировини з використанням принципів сушіння змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.
2014-05-22Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2014-05-22Розрахунок режимів розморожування харчових продуктівПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.
2014-05-22Підвищення енергозбереження сушильних агрегатів шляхом рециркуляції теплоносіяПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.
2014-05-22Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із трояндиПілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.; Артамонова, М. В.
2014-05-22Обертання молекул води в неоднорідному полі сил як модель руху сферичного маятникаМалафаєв, М. Т.
2014-05-22Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістюДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Торяник, О. І.
2014-05-22Використання спектрального аналізу для дослідження властивостей екстрактів пряно-ароматичної сировиниГурікова, І. М.; Гуріков, І. В.
2014-05-22Анализ воздействия тестомесильной машины в зависимости от исходных условийЯнаков, В. П.; Болтянский, О. В.; Чёрненький, С. А.
2014-05-22Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апаратіЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2014-05-22Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2014-05-22Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочівТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2014-05-22Розробка технологічної ємності для зберігання глюкозо-фруктозного сиропуПотапов, В. О.; Качалов, В. В.
2014-05-22Порівняння енерговитрат конвективного сушіння та сушіння в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тискуПотапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.
2014-05-22Інтенсифікація процесу соління риби за допомогою ультразвукуПостнов, Г. М.; Яковлєв, О. В.
2014-05-22Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезівПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2014-05-22Передумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточокПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Миронова, Н. О.
2014-05-22Вплив температури теплоносія на якість пектиновмісної сушеної сировиниПоперечний, А. М.; Кур’янов, К. В.
2014-05-22Перспективи використання сучасних вторинних теплохолодоносіївПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2014-05-22Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 158