Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33692
Title: | Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування |
Authors: | Рижкова, Т. М. Іванов, С. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Рижкова Т. М., Іванов С. В. Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 289-293 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33692 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-289-293.pdf | 292.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.