Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33692
Title: Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування
Authors: Рижкова, Т. М.
Іванов, С. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Рижкова Т. М., Іванов С. В. Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепарування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 289-293
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33692
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-289-293.pdf292.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.