Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33701
Title: Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання
Authors: Овсянникова, Л. К.
Євдокимова, Г. Й.
Калаянова, В. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Овсянникова Л.К., Євдокимова Г.Й., Калаянова В.В. Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 310-311
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33701
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-310-311.pdf186.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.