Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [158] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 158
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Математичне моделювання композитних конструкцій у харчовій промисловостіУгрімов, С. В.; Куценко, В. А.; Лебединець, І. В.
2014-05-22Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукціїМихайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С.
2014-05-22Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праціСесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2014-05-22Корегування рН м’яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої водиПронькіна, К. В.; Клименко, Г. О.
2014-05-22До питання якості борошняних кондитерських виробівПолякова, А. В.; Горяйнова, Ю. А.
2014-05-22Неконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьомуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.; Летута, Т. М.
2014-05-22Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловостіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.
2014-05-22Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктівОдарченко, А. М.; Карпенко, З. П.
2014-05-22Електрофізичні властивості рідких фаз, виділених із рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2014-05-22Розробка системи оцінювання якості для управління технологією консервування холодомОдарченко, А. М.; Бабіч, А. О.; Запорожець, Н. Г.
2014-05-22Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберіганняОвсянникова, Л. К.; Євдокимова, Г. Й.; Калаянова, В. В.
2014-05-22Метаногенез осадка сточных вод виноделияКрусир, Г. В.; Соколова, И. Ф.
2014-05-22Определение опасных факторов технологии слоеных изделийКондратенко, И. П.
2014-05-22Формування якості напівфабрикатів із овочевої сировини під час виробництваКарбівнича, Т. В.
2014-05-22Застосування дезінфектантів сучасного покоління як чинник екологізації цукрового виробництваГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.
2014-05-22Нові підходи до тілесноорієнтованих кріопрактик у санаторно-курортній та оздоровчій сферахВолошин, П. В.; Дирявий, С. Б.
2014-05-22Характеристика та властивості талої водиАгафонова, Ю. Ю.; Бабіч, А. О.; Гончарова, Ю. М.
2014-05-22Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировиниЯнчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.; Бударіна, А. І.
2014-05-22Корозійна поведінка алюмінієвих сплавів у водних розчинах аміноспиртівСамойленко, С. О.
2014-05-22Вивчення фізико-хімічного складу цільного молока та відвійок, отриманих під час його сепаруванняРижкова, Т. М.; Іванов, С. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 158