Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21210
Title: Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Лосєва, С. М.
Погарський, О. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лосєва С. М., Погарський О. С. Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 105-106.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21210
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_105-106.pdf956.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.