Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21210
Title: | Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Максимова, Н. П. Лосєва, С. М. Погарський, О. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лосєва С. М., Погарський О. С. Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 105-106. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21210 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_105-106.pdf | 956.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.