Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21218
Title: Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.,
Балабай, К. С.
Кумонок, І. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Балабай К. С., Кумонок І. С. Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 124-126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21218
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_124-126.pdf368.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.