Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21220
Title: Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу
Authors: Погарська, В. В.
Дудник, К. В.
Пятницький, І. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Дудник К. В., Пятницький І. О. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 128-130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21220
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_128-130.pdf452.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.