Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21247
Title: | Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Холобцева, І. П. Серік, М. Л. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Холобцева І. П., Серік М. Л. Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 134-136. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21247 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_134-136.pdf | 356.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.