Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21243
Title: Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Authors: Погарський, О. С.
Михайлов, В. М.
Павлюк, Р. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарський О. С., Михайлов В. М., Павлюк Р. Ю. Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 130-132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21243
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_130-132.pdf355.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.