Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21216
Title: Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Authors: Погарська, В. В.
Балабай, К. С.
Затула, А. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Балабай К. С., Затула А. В. Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 118-121.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21216
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_118-121.pdf446.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.