Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів | Щербакова, Т. В.; Бєляєва, І. М. |
2020 | Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюну | Шурдук, І. В.; Берлінова, Л. В. |
2020 | Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А. |
2020 | Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезу | Скирда, О. Є.; Гавриш, А. В. |
2020 | Аспекти класифікації сучасного асортименту парасольок | Лисенко, Н. В.; Мартосенко, М. Г. |
2020 | Моніторинг ринку зернобобових в Україні | Ленерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І. |
2020 | Оцінювання якості висівок зернових культур | Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С. |
2020 | Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В |
2020 | Особливості епіфітної мікрофлори кісточкових плодів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. Н.; Новикова, В. В. |
2020 | Характеристика збудників захворювання свіжих овочів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2020 | Аналіз ринку сухофруктів в Україні | Гапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І. |
2020 | Аналіз туристичних послуг Франції та Іспанії | Віннікова, В. О.; Бєляєва, І. М. |
2020 | Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива | Бєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В. |
2020 | Формування рецептур нових кисломолочних напоїв на основі кефіру | Сорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В. |
2020 | Оцінка якості білих вин – запорука виключення їх фальсифікації | Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В. |
2020 | Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха | Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2020 | Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіха | Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В. |
2020 | Порівняльна оцінка якості пакувального паперу для квітів, який реалізується на споживчому ринку Харкова | Захаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2020 | Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г. |
2020 | . Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126