Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробівЩербакова, Т. В.; Бєляєва, І. М.
2020Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюнуШурдук, І. В.; Берлінова, Л. В.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2020Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезуСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2020Аспекти класифікації сучасного асортименту парасольокЛисенко, Н. В.; Мартосенко, М. Г.
2020Моніторинг ринку зернобобових в УкраїніЛенерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І.
2020Оцінювання якості висівок зернових культурЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С.
2020Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусуДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В
2020Особливості епіфітної мікрофлори кісточкових плодівДубініна, А. А.; Летута, Т. Н.; Новикова, В. В.
2020Характеристика збудників захворювання свіжих овочівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2020Аналіз ринку сухофруктів в УкраїніГапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
2020Аналіз туристичних послуг Франції та ІспаніїВіннікова, В. О.; Бєляєва, І. М.
2020Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2020Формування рецептур нових кисломолочних напоїв на основі кефіруСорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В.
2020Оцінка якості білих вин – запорука виключення їх фальсифікаціїПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2020Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіхаПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2020Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіхаКолесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2020Порівняльна оцінка якості пакувального паперу для квітів, який реалізується на споживчому ринку ХарковаЗахаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2020Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.
2020. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральноїГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126