Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21219
Title: | Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння |
Authors: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Максимова, Н. П. Погарський, О. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Погарський О. С. Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 126-128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21219 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_126-128.pdf | 366.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.