Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21924
Title: Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення
Authors: Олексієнко, В. О.
Петриченко, С. В.
Горєлков, Д. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Олексієнко В. О., Петриченко С. В., Горєлков Д. В. Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 217-218.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21924
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_217-218.pdf994.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.