Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21920
Title: Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках
Authors: Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк О. А., Сардаров А. М. Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 209-210.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21920
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_209-210.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.