Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21921
Title: Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами
Authors: Михайлов, В. М.
Загорулько, А. М.
Ляшенко, Б. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Загорулько А. М., Ляшенко Б. В. Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 211-212.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21921
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_211-212.pdf976.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.