Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21877
Title: | Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру). |
Authors: | Atakhanov Sh. Idrisalieva L. Mallabaeva Z. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Atakhanov Sh., Idrisalieva L., Mallabaeva Z. Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 187-188. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21877 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_187-188.pdf | 867.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.