Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21877
Title: Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру).
Authors: Atakhanov Sh.
Idrisalieva L.
Mallabaeva Z.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Atakhanov Sh., Idrisalieva L., Mallabaeva Z. Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 187-188.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21877
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_187-188.pdf867.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.