Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21926
Title: | Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом |
Authors: | Погожих, М. І. Пак, А. В. Пак, А. О. Чеканов, М. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О., Чеканов М. А. Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 221-222. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21926 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_221-222.pdf | 977.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.