Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21926
Title: Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. В.
Пак, А. О.
Чеканов, М. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Пак А. В., Пак А. О., Чеканов М. А. Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 221-222.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21926
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_221-222.pdf977.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.