Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21887
Title: Аналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктів
Authors: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 199-200.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21887
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_199-200.pdf975.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.