Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21922
Title: Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів
Authors: Михайлов, В. М.
Прасол, С. В.
Шевченко, А. О.
Бабанов, І. Г.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О., Бабанов І. Г. Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 213-214.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21922
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_213-214.pdf993.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.