Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 321-330 of 13665 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тістаШаніна, О.В.; Гавриш, Т.В.; Боровікова, Н.О.
2022Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкоюНовік, Г.В.; Макаренко, Д.А.
2022Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням рослинних дієтичних волоконГалясний, І.В.; Байбак, К.Р.
2022Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикатуГавриш, Т.В.; Галясний, І.В.; Фроленко, Є.Б.
2022Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробівБолховітіна, О.І.; Онищенко, Т.О.
2022Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировиниВарибрус, В.П.; Туз, Н.В.; Сівохіна, Д.Д.
2022Концепція макаронних виробів з борошна амарантаКалина, В.С.; Родигін, О.А.
2022Перспектива використання нутового борошна для приготування хлібаПусікова, О.А.; Мороз, В.О.
2022Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошкуКасабова, К.Р.; Ладика, К.С.; Мамедов, А.Р.
2022Використання трьохкомпонентних плодовоягідних паст в технології желейних виробівСамохвалова, О.В.; Касабова, К.Р.; Гритчин, Б.Р.; Бабаєв, С.О.