Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом
Селютіна, Г.А.
;
Шеін, К.Ю.
;
Денисенко, А.А.
2022
Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки
Наконечна, Ю.Г.
;
Руденко, К.В.
2022
Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорної
Шутюк, В.В.
;
Мороз, А.О.
2022
Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів
Дущак, О.В.
;
Бурлак, Н.І.
2022
Харчові барвники з дикорослої сировини
Дущак, О.В.
;
Осипенко, О.В.
2022
Зберігання волоських горіхів
Шутюк, В.В.
;
Лукіянік, О.В.
2022
Визначення нітратів в овочах вирощених поблизу територій Північного та Інгулецького ГЗК
Чернушенко, О.О.
;
Алєксєєнко, Б.О.
2022
Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоїв
Хомич, Г.П.
;
Толчинська, К.А.
2022
Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначення
Калина, В.С.
;
Сухаренко, А.Д.
2022
Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначення
Лапицька, Н.В.
;
Блудча, В.О.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true