Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомСелютіна, Г.А.; Шеін, К.Ю.; Денисенко, А.А.
2022Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробкиНаконечна, Ю.Г.; Руденко, К.В.
2022Отримання біологічно активних добавок з ягід шовковиці чорноїШутюк, В.В.; Мороз, А.О.
2022Дослідження якісних характеристик нових плодових соусівДущак, О.В.; Бурлак, Н.І.
2022Харчові барвники з дикорослої сировиниДущак, О.В.; Осипенко, О.В.
2022Зберігання волоських горіхівШутюк, В.В.; Лукіянік, О.В.
2022Визначення нітратів в овочах вирощених поблизу територій Північного та Інгулецького ГЗКЧернушенко, О.О.; Алєксєєнко, Б.О.
2022Використання екстрактів з вичавок сокового виробництва в технології напоївХомич, Г.П.; Толчинська, К.А.
2022Обґрунтування виробництва мармеладу функціонального призначенняКалина, В.С.; Сухаренко, А.Д.
2022Перспективна сировина для створення ферментованих безалкогольних напоїв функціонального призначенняЛапицька, Н.В.; Блудча, В.О.