Browsing by Author Шидакова-Каменюка, О. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквітаШидакова-Каменюка, О. Г.; Денищик, Р. В.
2009Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М.
2021Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, О. Г.; Разінкіна, М. А.
2015Використання борошна з пивної дробини в технології кексівШидакова-Каменюка, О. Г.; Хуснутдінова, Т. Б.
2012Використання олійної сировини в технології бісквітних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.
2023Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І.
2013Використання шроту кедрового горіха в технології масляного бісквітаШидакова-Каменюка, О. Г.; Реука, Д. В.
2013Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Місюля, І.
2012Вплив дієтичної добавки «Шрот харчовий з плодів розторопші» на якість пряниківШидакова-Каменюка, О. Г.
2011Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних системГоловко, М. П.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.
2009Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печиваГоловко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2010Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикатуЛисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Чухрай, О.
2021Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тістаШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2013Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямуванняКучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2012Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Артамонова, М. В.
2019-05-15Дослідження антимікробних властивостей насіння чіаШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності шроту кедрового горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Якуніна, Д. С.
2016Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Медведь, Л. М.
2020Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2011Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"Лисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.