Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49949
Title: Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Артамонова, М. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Артамонова М. В. Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 467-468.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49949
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_467-468.pdf161.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.