Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51605
Title: Використання олійної сировини в технології бісквітних виробів
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г. Використання олійної сировини в технології бісквітних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 85-86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51605
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_85-86.pdf216.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.