Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31998
Title: | Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквіта |
Authors: | Денищик, Р. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Денищик Р. В. Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквіта. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 69. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31998 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_69.pdf | 138.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.