Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31998
Title: Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквіта
Authors: Денищик, Р. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Денищик Р. В. Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквіта. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 69.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31998
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_69.pdf138.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.