Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10883
Title: | Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Лисюк, Г. М. |
Keywords: | пісочне печиво;ціле насіння льону;подрібнене насіння льону;раціональне дозування |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 347-353. |
Abstract: | Дослiджено зміни фізико-хімічних показників якості пісочного печива за умов рiзного дозування цілого та подрібненого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати ціле насіння льону в кількості 10%, а подрібнене - 7,5% від загальної кількості сировини. The authors of this article studied the changes of physical and chemical index of the butter cake with the different quantities of whole and broken flaxseed. The study has found the most rationally way of using the flaxseed. The quantities of whole flaxseed consist 10% and of broken flaxseed 7,5% of the raw material. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10883 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_58.pdf | 632.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.