Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59368
Title: Вплив кальцієвмісної добавки тваринного походження на властивості пісочного печива під час зберігання
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Роговий, І. С.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Роговий І. С. Вплив кальцієвмісної добавки тваринного походження на властивості пісочного печива під час зберігання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 145-146.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59368
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-146.pdf108.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.