Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32112
Title: Використання борошна з пивної дробини в технології кексів
Authors: Хуснутдінова, Т. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хуснутдінова Т. Б. Використання борошна з пивної дробини в технології кексів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 98.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32112
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_98.pdf138.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.