Browsing by Author Чорна, Ніна Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-02-25Бісквітний напівфабрикат "Сонечко"Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2020Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентівСтадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2016Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарстваЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна
2023Загальні вимоги до оформлення навчальних виданьЧорна, Ніна Вікторівна
2024Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібникГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2023Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захистуГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Гросул, Вікторія Анатоліївна; Круглова, Олена Анатоліївна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документаціїГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робітГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2019Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторануБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарствіПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату «Безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Ботштейн, Белла Борисівна; Добротвор, Ігор Григорович
2018Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостямиБотштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016-07-25Склад бісквітного напівфабрикату безглютеновогоЧорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
2006-08-01Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з ньогоЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Шаповал, Ніна Іванівна; Журавльов, Сергій Володимирович; Чорна, Ніна Вікторівна; Федак, Наталія Василівна; Роговий, Іван Станіславович
2011Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПРЧорна, Ніна Вікторівна; Набокова, Антоніна Михайлівна
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарстваЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2020Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2018Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЧорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2024Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівкиЧорна, Ніна Вікторівна
2014Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних стравБотштейн, Бела Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна