Issue Date | Title | Author(s) |
2014-02-25 | Бісквітний напівфабрикат "Сонечко" | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2020 | Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентів | Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія; Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
2016 | Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства | Чорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна |
2023 | Загальні вимоги до оформлення навчальних видань | Чорна, Ніна Вікторівна |
2023 | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Гросул, Вікторія Анатоліївна; Круглова, Олена Анатоліївна |
2016 | Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації | Гринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2016 | Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт | Гринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2019 | Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2015 | Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві | Пивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна |
2019 | Розробка технології бісквітного напівфабрикату «Безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованого | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Ботштейн, Белла Борисівна; Добротвор, Ігор Григорович |
2018 | Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2016-07-25 | Склад бісквітного напівфабрикату безглютенового | Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
2006-08-01 | Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього | Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Шаповал, Ніна Іванівна; Журавльов, Сергій Володимирович; Чорна, Ніна Вікторівна; Федак, Наталія Василівна; Роговий, Іван Станіславович |
2011 | Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР | Чорна, Ніна Вікторівна; Набокова, Антоніна Михайлівна |
2015 | Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства | Чорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович |
2020 | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2018 | Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Чорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2014 | Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв | Ботштейн, Бела Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2015 | Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача | Ботштейн, Белла Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна |