Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20067
Назва: Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства
Автори: Чорна, Ніна Вікторівна
Саєнко, Сергій Юрійович
Ключові слова: ресторанне господарство;технічне забезпечення;проектування;технологічні процеси виробництва
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чорна Н. В., Саєнко С. Ю. Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства: метод. вказівки та тематика курсових робіт для студ. спец. 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня спеціаліст, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 107 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни «Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства» є засвоєння студентами концептуальних основ проектування, формування у них компетенцій проектної діяльності сучасними методами з використанням систем автоматизації при вирішенні низки проектних інженерних завдань. В процесі освоєння даної дисципліни розглядаються основні етапи життєвого циклу проекту, ресурсне забезпечення, технологія реалізації і моніторинг проекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20067
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichno_proektne_tekhnichne_zabezpechennya_kurs_roboty_MV_2015.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.