Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20067
Title: Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства
Authors: Чорна, Ніна Вікторівна
Саєнко, Сергій Юрійович
Keywords: ресторанне господарство;технічне забезпечення;проектування;технологічні процеси виробництва
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорна Н. В., Саєнко С. Ю. Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства: метод. вказівки та тематика курсових робіт для студ. спец. 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня спеціаліст, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 107 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни «Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства» є засвоєння студентами концептуальних основ проектування, формування у них компетенцій проектної діяльності сучасними методами з використанням систем автоматизації при вирішенні низки проектних інженерних завдань. В процесі освоєння даної дисципліни розглядаються основні етапи життєвого циклу проекту, ресурсне забезпечення, технологія реалізації і моніторинг проекту.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20067
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichno_proektne_tekhnichne_zabezpechennya_kurs_roboty_MV_2015.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.