Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20067
Назва: | Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства |
Автори: | Чорна, Ніна Вікторівна Саєнко, Сергій Юрійович |
Ключові слова: | ресторанне господарство;технічне забезпечення;проектування;технологічні процеси виробництва |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Чорна Н. В., Саєнко С. Ю. Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства: метод. вказівки та тематика курсових робіт для студ. спец. 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня спеціаліст, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 107 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання дисципліни «Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства» є засвоєння студентами концептуальних основ проектування, формування у них компетенцій проектної діяльності сучасними методами з використанням систем автоматизації при вирішенні низки проектних інженерних завдань. В процесі освоєння даної дисципліни розглядаються основні етапи життєвого циклу проекту, ресурсне забезпечення, технологія реалізації і моніторинг проекту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20067 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichno_proektne_tekhnichne_zabezpechennya_kurs_roboty_MV_2015.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.