Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20077
Title: | Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт |
Authors: | Гринченко, Ольга Олексіївна Чорна, Ніна Вікторівна |
Keywords: | методичні рекомендації;дипломні роботи |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гринченко О. О., Чорна Н. В. Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт: метод. рекомендації для студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 40 с. |
Abstract: | Підготовка та захист ВКР – важливий фактор завершення теоретичної та практичної підготовки майбутніх фахівців, розширення їх світогляду, формування навичок досліджень, професійної компетентності; є заключним етапом засвоєння студентами освітньо-професійних програм відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки фахівців у навчальних закладах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20077 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiya_vypusknykh_kvalifikatsiynykh_robit_MR_2016.pdf | 792.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.