Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20077
Title: Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Чорна, Ніна Вікторівна
Keywords: методичні рекомендації;дипломні роботи
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко О. О., Чорна Н. В. Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт: метод. рекомендації для студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 40 с.
Abstract: Підготовка та захист ВКР – важливий фактор завершення теоретичної та практичної підготовки майбутніх фахівців, розширення їх світогляду, формування навичок досліджень, професійної компетентності; є заключним етапом засвоєння студентами освітньо-професійних програм відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки фахівців у навчальних закладах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20077
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiya_vypusknykh_kvalifikatsiynykh_robit_MR_2016.pdf792.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.