Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35265
Title: | Загальні вимоги до оформлення навчальних видань |
Authors: | Чорна, Ніна Вікторівна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Загальні вимоги до оформлення навчальних видань: метод. рек. для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2023. 61 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації розроблені на основі законодавчих актів України про видавничу діяльність, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, державних стандартів України, інших нормативних документів. Рекомендації надають загальну інформацію щодо оформлення та підготовки до друку навчальних видань. Методичні рекомендації будуть корисними здобувачам вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форми навчання. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35265 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_vymohy_181_23.pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.