Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки |
Authors: | Чорна, Ніна Вікторівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Технологія продукції ресторанного господарства: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с. |
Abstract: | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; теоретичну частину, де наведено стислий виклад теоретичного матеріалу за даною темою; завдання для практичного виконання; питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55860 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_tekh_restoran_hos-va_241_24.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.