Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20047
Title: | Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР |
Authors: | Чорна, Ніна Вікторівна Набокова, Антоніна Михайлівна |
Keywords: | проектування підприємств громадського харчування;технологічне проектування;технологічні розрахунки;методичні вказівки |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Чорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с. |
Abstract: | Методичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf | 634.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.