Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047
Title: Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
Authors: Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, Антоніна Михайлівна
Keywords: проектування підприємств громадського харчування;технологічне проектування;технологічні розрахунки;методичні вказівки
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с.
Abstract: Методичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf634.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.