Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Скуріхіна, Л. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 26
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Аналіз технологій виробництва консервів функціонального призначення з м’яса птиці
Скуріхіна, Л. А.
;
Ганжа, С. Г.
2014
Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст
Скуріхіна, Л. А.
;
Димитрієвич, Л. Р.
;
Павлоцька, Л. Ф.
2013
Використання комплесної харчової добавки «прам» у м’ясних січених напівфабрикатах
Скуріхіна, Л. А.
;
Маньшина, К. С.
2009
Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва
Скуріхіна, Л. А.
;
Сибірякова, І. Г.
;
Кочарова, Т. Р.
2011
Використання тваринних білків у виробництві фаршевих виробів
Скуріхіна, Л. А.
;
Долін, М. В.
2019-05-15
Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання
Цихановська, І. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Павлоцька, Л. Ф.
2019-05-15
Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів
Скуріхіна, Л. А.
;
Цихановська, І. В.
;
Павлоцька, Л. Ф.
2016
Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи
Большакова, В. А.
;
Онищенко, В. М.
;
Скуріхіна, Л. А.
2013
Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції
Скуріхіна, Л. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Димитрієвич, Л. Р.
2019
Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освіти
Скуріхіна, Л. А.
;
Дроменко, О. Б.
2015
Методологія формування професійних компетенцій у студентів із розробки технологічної документації
Крайнюк, Л. М.
;
Скуріхіна, Л. А.
2011-05-19
Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів
Скуріхіна, Л. А.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
2016
Організація роботи студентів у компетентнісній моделі інженерної освіти
Скуріхіна, Л. А.
;
Дроменко, О. Б.
2011
Оцінка якості цукрового печива
Скуріхіна, Л. А.
;
Черевична, А. В.
2013
Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіях
Скуріхіна, Л. А.
;
Абрамчук, О. Ю.
2014-05-22
Перспективні напрями застосування субпродуктів ІІ категорії в технологіях ліверних ковбас
Скуріхіна, Л. А.
;
Большакова, В. А.
2011
Практичне застосування СУБД ACCESS у проектуванні м‘ясного цеху
Скуріхіна, Л. А.
;
Сибірякова, І. Г.
;
Кочарова, Т. Р.
2015
Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик
Скуріхіна, Л. А.
;
Дімітрієвіч, Л. Р.
2009
Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів
Большакова, В. А.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Гринченко, Н. Г.
2010
Розробка технології пудингів з м’яса птиці
Большакова, В. А.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Камсуліна, Н. В.