Browsing by Author Скуріхіна, Л. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз технологій виробництва консервів функціонального призначення з м’яса птиціСкуріхіна, Л. А.; Ганжа, С. Г.
2014Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних пастСкуріхіна, Л. А.; Димитрієвич, Л. Р.; Павлоцька, Л. Ф.
2013Використання комплесної харчової добавки «прам» у м’ясних січених напівфабрикатахСкуріхіна, Л. А.; Маньшина, К. С.
2009Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництваСкуріхіна, Л. А.; Сибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р.
2011Використання тваринних білків у виробництві фаршевих виробівСкуріхіна, Л. А.; Долін, М. В.
2019-05-15Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберіганняЦихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.
2019-05-15Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатівСкуріхіна, Л. А.; Цихановська, І. В.; Павлоцька, Л. Ф.
2016Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природиБольшакова, В. А.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А.
2013Загальні підходи до регулювання якості харчової продукціїСкуріхіна, Л. А.; Касілова, Л. О.; Димитрієвич, Л. Р.
2019Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освітиСкуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б.
2015Методологія формування професійних компетенцій у студентів із розробки технологічної документаціїКрайнюк, Л. М.; Скуріхіна, Л. А.
2011-05-19Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервівСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2016Організація роботи студентів у компетентнісній моделі інженерної освітиСкуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б.
2011Оцінка якості цукрового печиваСкуріхіна, Л. А.; Черевична, А. В.
2013Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіяхСкуріхіна, Л. А.; Абрамчук, О. Ю.
2014-05-22Перспективні напрями застосування субпродуктів ІІ категорії в технологіях ліверних ковбасСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.
2011Практичне застосування СУБД ACCESS у проектуванні м‘ясного цехуСкуріхіна, Л. А.; Сибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р.
2015Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпикСкуріхіна, Л. А.; Дімітрієвіч, Л. Р.
2009Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдівБольшакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Гринченко, Н. Г.
2010Розробка технології пудингів з м’яса птиціБольшакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Камсуліна, Н. В.