Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59633
Title: | Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст |
Authors: | Скуріхіна, Л. А. Димитрієвич, Л. Р. Павлоцька, Л. Ф. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скуріхіна Л. А., Димитрієвич Л. Р., Павлоцька Л. Ф. Вивчення структурно-механічних властивостей закусочних паст. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 246-247. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59633 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-247.pdf | 143.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.