Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31699
Title: Перспективні напрями застосування субпродуктів ІІ категорії в технологіях ліверних ковбас
Authors: Скуріхіна, Л. А.
Большакова, В. А.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Скуріхіна Л. А., Большакова В. А. Перспективні напрями застосування субпродуктів ІІ категорії в технологіях ліверних ковбас. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 159-161
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31699
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-159-161.pdf203.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.