Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30237
Title: Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіях
Authors: Абрамчук, О. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Скуріхіна, Л. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Абрамчук О. Ю. Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіях. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Скуріхіна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 84.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30237
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_84-84.pdf129.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.