Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24412
Title: Аналіз технологій виробництва консервів функціонального призначення з м’яса птиці
Authors: Ганжа, С. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Скуріхіна, Л. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ганжа С. Г. Аналіз технологій виробництва консервів функціонального призначення з м’яса птиці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Скуріхіна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24412
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_88.pdf110.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.